22 napig várta gazdáját a menhelyen – így örült, mikor hazamehetett!

Hiába szerették volna többen is örökbefogadni a hófehér Shiba inut, egyik látogatójával sem barátkozott. Ő pontosan tudta, kire vár…

Az út szélén kóborolt magányosan, mikor állatbarátok rátaláltak, és bevitték a westminsteri állatmentő szervezethez. Sajnos a kutyában nem volt microchip*, így nem derült ki, kihez tartozik, a gazdi pedig nem ismerte a szervezetet, így minden áldott nap ellátogatott a helyi menhelyre, hátha ott találja kedvencét. Fényképével és elérhetőségével kiplakátolta a környéket, még jutalmat is felajánlott a megtalálónak.

Több érdeklődője is akadt a kutyának, ám egyikkel sem volt hajlandó megismerkedni, mindig távolságtartóan viselkedett. Állandóan azon járt az esze, hogyan szökhetne meg, akárhányszor kiengedték a kennelből. Haza akart jutni, e felől semmi kétség! Gondozói számára hamar egyértelművé vált, hogy keres valakit. Azt az embert várta, akit a világon mindennél jobban szeretett. Nézzétek, mennyire örült, mikor végre eljött érte:


*Magyarországon 2013. január 1.óta jogszabály írja elő, hogy a 4 hónaposnál idősebb eb csak transzponderrel (=mikrochippel) megjelölve tartható! 

  • A mikrochip beültetése után fontos, hogy az állat és tulajdonosának pontos adatait a Petvetdata.hu adatbázisába regisztrálja az állatorvos.
  • Talált kutya esetén az első, amit megnéznek, hogy rendelkezik-e mikrochippel, ez alapján tudják értesíteni a gazdit.
  • Ha adatainkban változás történik, minden esetben jelezzük állatorvosunk felé, hogy a rendszerben lévő információk naprakészek legyenek.

Forrás: WAGS/Facebook


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
1
Kategória: Hírek, Videók Címke: , , , , , , .

Írd meg véleményed!