45 kutyát fogadott örökbe a férfi – videón a szabadság pillanatai

Gazdira találni csodálatos érzés, újra felcsillan a remény az életre, a szeretetre. Mark Starmer ezt az esélyt adta meg egyszerre 45 ebnek! 

Mindegyik kutya megérdemli a szerető otthont, és ezen elgondolás alól a sérültek, betegek, idősek sem lehetnek kivételek. Az örökbefogadási rendezvényeken általában az esélyesebb, kedvesebb, barátságosabb gazdikeresőket mutatják be az állatmentők, azok, akik régebb óta állnak a szervezet gondozásában, színük, kinézetük, koruk, esetleg viselkedési problémájuk miatt még tovább várhatnak, mint „megnyerőbb” társaik.

Mark Starmer fanatikus kutyarajongó - 45 kutyát fogadott örökbe (Fotó: boredpanda.com)

Mark Starmer fanatikus kutyarajongó – 45 kutyát fogadott örökbe (Fotó: boredpanda.com)

Mark Starmer fanatikus kutyarajongó is így láthatta, mikor úgy döntött, több tucatnyi árva ebnek nyitja meg otthonát és szívét is. 45 kutya és egy szürke farkas leltek menedékre a kanadai Brit-Kolumbiában található hatalmas birtokán. A felhozatal igen vegyes, többségében nagytestű kutyákat mentett: bernáthegyi, leonbergi, szamojéd, husky, malamut, skót juhász és shar pei is szerepel a keverékek között.

Örökbefogadásuk és hazaszállításuk volt a folyamat legkönnyebb része, a mindennapos foglalkozás, etetés és megfelelő gondozás bizony embert próbáló feladat – ám ez sem riasztotta el a férfit tervétől. Négy hektáros területét biztonságosan körbekerítette, és filmre vette, mikor először engedte ki újdonsült kedvenceit. A csóváló farkincák és vigyorgó pofik hűen tükrözik népes négylábú családjának mérhetetlen boldogságát:

Forrás: boredpanda.com


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
2
Kategória: Érdekes, Hírek, Videók Címke: , , , , , .

Írd meg véleményed!