780 kg tápadománynak örülhettek a Gyömrői Árvácskák

A 19 éve működő állatotthon négylábú lakói nagy örömmel fogadták az élelmet.

Július 19-én tette közzé like-gyűjtő felhívását a tápok forgalmazásával foglalkozó cég, melyben 100 ezer like összegyűjtésére kérték az állatbarátokat, továbbá önkéntes napokat is ajánlottak a menhelynek:

“Nagy fába vágtuk a fejszénket, de bízunk a közösség erejében…
Egy raklap tápot (780 kg) ajánlunk a Gyömrői Árvácskáknak. Ahhoz, hogy megkapják, 100 ezer lájkot szeretnénk erre a képre 7 napon belül (fontos, hogy az eredeti bejegyzésre menjen a kis jelecske!).
Számítanak a megosztások is, ugyanis kolléganőnk a kutyafejes sapiban 25 ezer megosztásonként cserébe egy napot önkéntesként eltölt a menhelyen.

Reméljük, segítetek ennek megvalósításában! Ha sikeres lesz ez az akció, a későbbiekben tovább segítenénk a menhelyen, illetve a kutyusok gazdira találásában egy kis kezdőcsomag formájában.
Egy like és egy megosztás nem kerül semmibe! Lássuk, mire vagyunk/vagytok képesek!”

A Josera Magyarország 780 kg tápot adományozott az állatmenhely lakóinak

A Josera Magyarország 780 kg tápot adományozott az állatmenhely lakóinak

A kommenteket követve felhívásuk nem aratott osztatlan sikert, a kétkedők csak egy újabb “lájkolós játékot” láttak benne. A cég munkatársai azonban rácáfoltak erre: a kitűzött számokat ugyan nem sikerült elérni, mégis jó szívvel bocsátották a Gyömrői Árvácskák Állatotthon rendelkezésére a 780 kg tápot. Szerda reggel adták át az adományt, melyet a menhely lakói is nagy örömmel fogadtak. Ám itt nem állnak meg, az árva kutyusok gazdisodásában is szeretnének segíteni, első körben 10 kutyusnak és örökbefogadójának kedveskednek egy kis kezdőcsomaggal.

A több száz kiló mennyiségű élelem egy ideig elegendő lesz a mentett kutyák etetésére, ám a mindennapos ellátásukhoz (rendszeres állatorvosi kezelések, oltások, féreghajtás, élősködők elleni védelem) és a telep fenntartásának költségeihez, számláik kifizetéséhez továbbra is segítségre van szükségük:

Árvácska Állatbarát Közhasznú Egyesület
Pátria Takarékszövetkezet: Számlaszám: 65100084-10087921-00000000
IBAN SZÁM: hu 49-65100084-10087921-00000000
SWIFT KÓD: TAKBHUHB
Adószám: 18680755-1-13
Cím: 2230 Gyömrő Farkasdi út 1. (Annahegyi út folytatása)


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Érdekes, Hírek, Jótékonyság Címke: , , .

Írd meg véleményed!