Az állatbarát szurkolóknak hála megmenekült Kajla, a bántalmazott kutya

A nagycserkeszi tüntetés után a Szurkolók az állatkínzás ellen közössége rendületlenül folytatja tovább tevékenységét. A héten újabb megkínzott kutyán segítettek.

A határozott fellépésű, ellentmondást nem tűrő állatbarátok eredményes kirándulást tettek nemrég a Pest megyei Dunaharasztiba, ahol állatvédőkkel karöltve elhozták tulajdonosától a sokat szenvedett Kajlát. A NOÉ Állatotthon Alapítvány munkatársainak segítségével az idős kutyus már másnap elutazhatott a Monori Csellengők állatmentő csapatához:

Kajla nem az első négylábú, akin segítettek a szurkolók és a mozgalmat támogató állatvédők. Keszinek, a láncon tartott fiatal, mozgékony kutyának is új esélyt adtak az életre, mikor fogságából megszabadítva gazdihoz vitték. Lelkesedésük töretlen, az elmúlt hetekben fenekestül felforgatták a magyar állatvédelmet, teszik mindezt békés eszközökkel, a hatóságokkal együttműködve:

“Komoly kis brigád verődött össze tegnap este Dunaharasztin, és ismét BÉKÉS mederben zajlottak az események! Mi tudjuk, mi a helyes út,reméljük a hatóság is kezdi látni! Fura még ez nekünk, de ki kell emelnem a rendőrség munkáját, le a kalappal rendőr srácok és rendőr lányok, a tegnapi munkátok és hozzáállásotok is példaértékű volt! Sok ilyen zsarut az országba, kutyabarát rendőröket a fertőzött országrészekbe!” – olvashatjuk a Szurkolók az állatkínzás ellen Facebook-oldalán.


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
1
Kategória: Állatvédelem, Hírek Címke: , .

Írd meg véleményed!