Bonnie és Clyde – a hűség, bizalom és összetartozás jelképe lett a kutyapáros

„A barátom nélkül sehova!” – gondolhatták, kitartásuk pedig meghozta gyümölcsét.

Bármit is tartogat számukra a jövő, a kiskutya és labrador keverék társa elhatározták, hogy együtt néznek szembe vele. Kóbor kutyaként rótták az utcákat, mikor rájuk találtak, s az állatmentőknek sikerült együtt befogni őket. Hamar nyilvánvalóvá vált, mennyire szoros szeretetkapocs fűzi össze őket, ezért a menhelyen is egy kennelben helyezték el őket.

Bonnie és Clyde, a két elválaszthatatlan barát

Bonnie és Clyde, a két elválaszthatatlan barát

Társas lényhez hűen a kutyák is szívesen bújnak össze azokkal, akiket szeretnek, ám Bonnie és Clyde – szó szerint is – egy szinttel feljebb emelték az “elválaszthatatlan” kifejezést. A páros kisebbik tagja ugyanis előszeretettel foglal helyet bundás barátnője hátán, ideje nagy részét ott tölti. Akár azt is mondhatnánk, biztosra megy: ha egy gazdijelölt beleszeretne Bonnieba, őt semmiképp se hagyják hátra. Még alvás közben sem távolodnak el egymástól:

Kiskilfi, nagykifli - így aludtak a kutyák

Kiskilfi, nagykifli – így aludtak a kutyák

Bár nem tudják szavakba önteni, mi mindent jelentenek egymás számára, egy dolgot azonban bizonyossá tettek: együtt akartak maradni. A kettejük közötti széttéphetetlen kötelék a végtelen bizalom és szeretet jelképévé vált mindazok számára, akik kapcsolatba kerültek velük. Bonnie és Clyde meséje happy enddel zárult, álmuk valóra vált: együtt találtak végleges otthonra.

Bonnie és Clyde együtt találtak otthonra

Bonnie és Clyde együtt találtak otthonra

Forrás: thedodo.com


* FacebookInstagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
1
Kategória: Érdekes, Hírek Címke: , , , , , , , .

Írd meg véleményed!