Budapest, te csodás! Innovatív fotóprojekt városi kutyásoknak

Imádjuk a kutyákat és ezt a gyönyörű várost, ahol élünk. Szeretjük Budapestben, hogy pezsgő, csodaszép, és rengeteg kutyás emlékünk van vele, benne és általa. Ismerjétek meg a Dogs and the city és a Walking Dog közös projektjét!

Csodáljuk a Dunát, ahogy este végigsétálunk a partján. Imádjuk, hogy egy meleg nyári napon fröccsözhetünk a Deákon a barátokkal, rajongunk a Citadelláért, ahonnan ránézünk a gyönyörű színes városunkra, és bolondulunk a Gellért-hegyért, ahova piknikezni járunk a kutyás haverokkal. A sort még sokáig lehetne folytatni, hiszen annyi mindent szeretünk, amit ez a város ad nekünk!

Reynard, a pomerániai törpespicc

Reynard, a pomerániai törpespicc

Ezeken, a budapestiek számára ikonikus helyszíneken fotóztunk városi kutyákat new-wave technikával, melynek különlegessége a rendkívül élénk színezés. A városi vagy városközeli természeti látképeken egy vagy akár egyszerre több kutyusról is készítettünk képeket. A projekt mottója megelevenedik a képeken, és Budapest egy új szemszögből tárul elénk. A kutyás városi lét szeretete hívta életre ezt a love-projektet, melyet Dóra Tünde fotós jegyez.

Disco, a border collie

Disco, a border collie

A Dogs and the city sorozat első képein a Walking Dog közösséghez tartozó kutyák szerepelnek, akik aktív tagjai a városi kutyás társadalomnak. A Walking Dog egy mozgalom, melynek célja, hogy a városi gazdikat és kutyáikat összehozza, közös mozgásra és programokra buzdítsa.

A közös projekttel szeretnénk megmutatni, hogy milyen menő dolog a városi kutyatartás, így a Walking Dog Facebook oldalán a fotók alatt egy-egy kedves történetet olvashattok a gazdiktól, melyben egy budapesti kutyás élményüket írják le.

Selfie, a shiba inu

Selfie, a shiba inu

Dóra Tünde fotós két uszkárjával jó pár éve aktív tagja a kutyás társadalomnak. Ezzel az új kezdeményezéssel egy régóta dédelgetett álma vált valóra. Visszatért a kutyás fotózáshoz, és szeretne ebben újat alkotni Magyarországon. A sorozattal egy folyamatot szeretne a fotós elkezdeni, és a jövőben bárki készíttethet képet kutyájáról a Dogs and the City segítségével.

Mert, mint tudjuk, a közös városi séta összehoz!

Orion, a dalmata

Orion, a dalmata

Tekintsétek meg további tündéri kutyák képeit is a Dogs and the city és a Walking Dog közösségi oldalain!

Lili, Bodza és Fruzsi

Lili, Bodza és Fruzsi


Szeretnétek csatlakozni a projekthez? Itt megtehetitek:

Walking Dog Fb oldala / Instagram oldala

Dogs_and_thecity projekt Fb oldala/ Instagram oldala

#dogsandthecitybudapest  #welovewalingdog

Panka, a Walking Dog arca

Panka, a Walking Dog arca

Boróka, a golden retriever

Boróka, a golden retriever


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Érdekes, Hírek, Kreatív, Városi kalandozások Címke: , , , , .

Írd meg véleményed!