Csinos kendőkkel fedik el a mentett kutya sebeit

Rajongói a világ minden táján szurkolnak felépüléséért, s közben ajándékokkal halmozzák el a szomorú múltú kutyust. 

A 3 éves Abigail állatkínzási ügyét a miami állatrendőrség a valahavolt legkegyetlenebb esetek közé sorolta. Fejét, nyakát és pofáját is csupa seb borította, jobb fülének nagy része már nem volt meg, mikor több társával együtt egy kutyaviadal razzia során lefoglalták. A csupaszív pitbull sérülései alapján egyértelműen látszott, hogy más kutyák vadítására használták, mivel jelleme egyáltalán nem felelt meg a “kritériumoknak”: túl kedves, odaadó és félénk volt.

Abigail és megmentője, Victoria Frazer

Abigail és megmentője, Victoria Frazer

Abby a Love Is Fur Ever Dog Rescue szervezetnél lelt biztonságos menedékre, bár felépülése hosszú ideig eltart még, de egyre jobban érzi magát. Több műtéten is átesett azóta, fájdalmas múltjának jeleit azonban egész életében magán fogja viselni. Gyógyuló sebei és a varratok védelme érdekében kreatív ötlettel álltak elő gondozói: színes fejkendőket, sálakat és sapkákat kezdtek el neki készíteni.

Abigail a mentett pitbull csinos kendői és sálai körében

Abigail a mentett pitbull csinos kendői és sálai körében

Történetének hallatán állatbarátok ezreinek esett meg rajta a szíve világszerte, s hétről-hétre újabb meglepetés csomagokat küldenek részére: játékok, finom falatok, szebbnél-szebb masnik, kendők és sálak rejlenek az ajándékok közt. Abigail divatos gardróbja egyre csak bővül, ő pedig vidáman pózol a fotókon, mintha csak tudná, hogy sebeivel együtt is gyönyörű!

Abigail a csupaszív pitbull hölgy

Abigail a csupaszív pitbull hölgy

A szemeiből sugárzó remény és szeretet rendkívüli hatással van az emberekre, megmentői szerint mélyen a lelkükben felébreszt valamit: “Rengetegen írnak nekünk, mennyire várják Abigail képeit nap nap után, hiszen általa újra visszanyerték az emberi jóságba vetett hitüket.” 

Abigail és ajándékainak egy része

Abigail és ajándékainak egy része

Forrás: facebook.com/BonnetsForAbigail, iheartdogs.com


Facebook – Instagram *

Like
2
Kategória: Állatvédelem, Hírek Címke: , , , , .

Írd meg véleményed!