Csokornyakkendőjének hála már nem félnek az emberek a hatalmas németjuhásztól

Trendi kiegészítője mindenkit megmosolyogtat, s végre meglátják benne a barátságos óriást. 

Rome imád családjával kirándulni, úszni, túrázni, ám időnként előrerohan felfedezni a terepet. Közel 80 cm-es marmagasságával fajtájának szó szerint is kiemelkedő képviselője, így hatalmas termete – és a fekete kutyákat körüllengő hiedelmek – miatt első látásra rendszerint meghökkennek tőle az emberek. Pedig az 5 éves németjuhász távolról sem félelmetes, éppen ellenkezőleg: csupaszív, kedves kutya.

“Rome hihetetlenül bújós és szeretetteljes. Nagyon szereti a kutyákat, 9 hónapos kisfiúnkkal is tökéletesen kijön, sokat játszanak együtt.” – mesélte gazdája. Több engedelmességi tanfolyamot is kijártak, és annyira jól viselkedik, amennyire egy kutya csak viselkedhet.

Csokornyakkendőt visel a hatalmas németjuhász

Csokornyakkendőt visel a hatalmas németjuhász

Megjelenése miatt rendszerint megszeppenve hátrált tőle mindenki, akivel túráik során találkoztak, gazdájának folyamatosan figyelnie kellett arra, nehogy megijessze őket. Jó ideig gondolkodott a megoldáson, mígnem egy nap beugrott neki a nagy ötlet: mi lenne, ha ráakasztana a nyakörvére egy vidám csokornyakkendőt?

A csinos kiegészítő hatása azonnal érezhető volt. Amint megpillantják a németjuhászt, már nem a félelmetes óriást látják benne, hanem a jópofa, barátságos kutyát, aki valójában. Minden séta alkalmával magára ölti csokornyakkendőjét vagy helyes kis hátizsákját, az emberek pedig odavannak érte. Praktikus, ugye?

Rome, a németjuhász

Rome, a németjuhász

Forrás: mashable.com, thedodo.com


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Érdekes, Hírek, Kreatív Címke: , , , .

Írd meg véleményed!