Egy kutya végrendelete

A kutyáknak nincs végrendelete. De ha lenne, ha ki tudná fejezni gondolatait és érzéseit… vajon mit írna bele?

Mit fogalmazna meg utolsó napjaiban? Kinek szólna? Mit kérne tőlünk utoljára? Szívszorító ezen elgondolkozni… És nagyon nehéz arra gondolnunk, hogy szeretett kutyánk sem élhet örökké, bármennyire is szeretnénk.

A Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány fogalmazta meg a kérdést egy szívszorító, ugyanakkor szívmelengető videóban. A videójuk mellett az alábbi leírást olvashatjuk:

Egy kutya végrendelete.

Nem fogsz mást látni, csupán egy kutya gondolatait….hidd el, ez is elég lesz ahhoz, hogy megérts mindent….
Szívszorító…? Igen…
El fognak-e eredni a könnyeid…? Igen, valószínűleg….
Megéri-e mégis végignézned? Igen, hisz csukott szemmel és szívvel lehet élni – de van értelme?

Ezt a videót azoknak ajánljuk, akik mellettünk álltok a mindennapi harc során, Nektek akik tudjátok mit jelent ha egy mentett állatot szívetekbe, otthonotokba, házatokba, családtagként befogadtok.
Köszönjük mindenkinek, aki akár ideiglenes befogadóként, akár örökbefogadóként, akár adományaitokkal segítitek munkánkat. Segítségetekkel 2015. decemberéig több, mint 2100 állat életét tudtuk megmenteni! Köszönjük azoknak, akik terjesztitek azokat a legfontosabb dolgokat, amikben mi minden körülmények közt hiszünk: ivartalanítás, ideiglenes befogadás, örökbefogadás!!! Mindenkinek köszönjük, aki támogatja munkánkat bármilyen módon! Kérjük továbbra is segítsetek hogy segíthessünk! A szívetek pedig legyen nyitva bármilyen nehéz is…

NAGYON FONTOS: minél több ideiglenes befogadót találunk Budapestről és Füzesabony környékéről, annál több életet tudunk megmenteni – ha Te is segíteni szeretnél, kérjük írj nekünk üzenetben!
További információ: www.fuzallatvedelem.hu
Köszönjük a Leidar Norvég vállalatnak, hogy segítségükkel ez a videó elkészülhetett!


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Állatvédelem, Videók Címke: , , , .

Írd meg véleményed!