Egy négylábú kisangyal emlékére

Amikor megszakad a szív…

Öt hónapos lehettél. Előtted állt az élet, megannyi élmény egy szerető gazdi oldalán, aki megbecsül Téged és óvón félt minden rossztól. Amiből már bőven kijutott Neked… Valaki vagy valakik jó heccnek gondolhatták, amit Veled tettek. Odavezettek – rángattak talán – az autójukhoz, hozzákötöttek a vonóhoroghoz, majd egy röpke pillanatra magadra hagytak. Felmorgott a motor, és a nyakadon egyre szorosabbra fonódó kötélnek képtelen voltál ellenállni, elindultál. Egyre nagyobb sebességre kapcsoltak, és Te csak futottál, futottál, minden erőddel, mert érezted, ha elbuksz, az életeddel fizethetsz érte. Féltél, ahogy a kipufogóból feléd áramló bűz megtöltötte érzékeny orrodat, és egyre csak kapkodtál levegő után. Ám az elfogyott, s Te sem bírtad már tovább. Jéghideg markába zárt a rettegés, s ahogy az aszfalthoz csapódtál, feladtad. Bőrödet lenyúzta a kőkemény beton, húsodba vágott a pokoli fájdalom.. Kívántad, hogy vége legyen. Ez volt minden reményed…

Halálra kínozták a kiskutyát

Halára kínoztak egy kutyát Tolna megyében. Az öthónapos kölyköt csütörtökön találták meg még élve Gyönk közelében, az úton. Az állatorvosnál pusztult el pénteken. A sérülései alapján az állatmentő szerint valamilyen járműhöz kötve vonszolhatták. A rendőrség nyomoz, egy állatbarát százezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Megrázó történet!

Mikor rád találtak, tested közel felét súlyos égési sérülések borították a húzástól. Több helyen az izom és a hús is lemaródott, csontjaidat szabad szemmel is látni lehetett lábaidon, mancsaidon. Ám még ekkor sem adtál hangot fájdalmadnak. Tűrted a kezeléseket, némán, könnyek közt. Újra remélni kezdtél, hisz érezted, segítő kezekben vagy. Mindent megtettek érted, de sajnos már ez sem volt elég. Két óra múltán elhagytad szenvedéseid honát, hogy az égbolton ragyogó csillagként élhess tovább.

Hátrapillantok a fotelomra, ahol ideiglenes gondozottam, Csoki alussza az igazak álmát. Öt hónapos kölyök, az út mellől szedték össze. Őt “csak” elütötte egy figyelmetlen sofőr, hetekre járásképtelenné vált, mégis óriási szerencséje volt. Jó emberek találtak rá, akik meggyógyították, és most már biztonságban, szeretetben cseperedik tovább, gazdira várva.

Veled nem bánt ilyen kegyesen a sors. Mindenszentek napján Érted és több ezer megkínzott, elfeledett társadért is égnek a gyertyák!

Emléked örökre velünk marad!

A kiskutya kínzójának megtalálását elősegítendő, 100 ezer Ft nyomravezetői díjat ajánlottak fel. Érdemi információ birtokában a Tamási Rendőrkapitányságon ( tel: 06-74-573-910 ) vagy a Szekszárdi Kutyamenhely vezetőjénél, Fiáth Szilviánál lehet jelentkezni.

*  Változásért kiált az állatbarátok és állatmentők hazai közössége! Elég volt! *

KutyaSzeretet.hu


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Állatvédelem, Hírek, Videók Címke: , , , .

Írd meg véleményed!