Együtt fogadták örökbe a rettegő testvérpárt

Miután gazdájuk magukra hagyta őket a menhelyen, a két testvér annyira félt, hogy egymást sem voltak hajlandóak elengedni. Csak így érezték magukat biztonságban…

Apollo és Adonis egy hónappal ezelőtt került egy texasi menhelyre, ahol a nagy létszám miatt szinte naponta kerül sor altatásra. A rémült kutyák alig tudták abbahagyni a reszketést, csupán egy dolog enyhíthette félelmüket: ha szorosan egymáshoz bújhattak. Még az állatorvosi rendelőbe is együtt kellett őket bevinni, hogy valamelyest nyugodtabban tűrjék a vizsgálatokat.

Egymás mellett biztonságban érzik magukat

Egymás mellett biztonságban érzik magukat

Megmentőik aggódtak, mi lesz így velük, hiszen egy kutya is nagy felelősség, kettő meg pláne… Mégsem tudták elképzelni, hogy szétválasszák őket, annyira kötődtek egymáshoz. Szerencséjükre a közösségi médiában felfigyelt rájuk egy hölgy:

“Egy barátom osztotta meg posztjukat, hogy gazdit keresnek, méghozzá együtt. Elég volt egy pillantást vetnem rájuk, azon nyomban elküldtem a jelentkezésünket, hogy szeretnénk örökbefogadni őket.”

Mindig szorosan egymáshoz bújik a két kutya

Mindig szorosan egymáshoz bújik a két kutya

Megérkezésükkor sajnos Adonis annyira megriadt, hogy elszökött… Több csapat is a keresésére indult, és egy napon belül a nyomára bukkantak. Hatalmas volt az öröm, mikor újra köszönthette testvérét! Végre kezdik elhinni, hogy biztonságban vannak, és újra megtapasztalhatják, milyen érzés szeretetben élni. A párnak már van két mentett kedvence, a kutyatesók velük együtt élvezhetik a négy hektáros kert nyújtotta szabadságot.

“Nagyszerűen érzik magukat, kezdik megszokni új otthonukat is. Imádnivaló kutyusok, tökéletes tagjai családunknak!” – lelkendeztek a gazdik. Minden jó, ha a vége jó! 🙂

Apollo és Adonis új otthonában

Apollo és Adonis új otthonában

Forrás: thedodo.com


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
11
Kategória: Érdekes, Hírek Címke: , , , , , , .

Írd meg véleményed!