Fogadj örökbe egy mentőkutyát Karácsonyra!

Ha különleges ajándékot keresel szeretteid számára, de ötleted sincs, mi legyen az, ne keress tovább! Lepd meg egy mentőkutyával!  

“Egy mentőkutya örökbefogadása nagyon figyelmes dolog, ajándéknak is kiváló!” – így szól a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület karácsonyi felhívása, melynek keretében egy (vagy több) szupereb virtuális nevelőszülőjévé teheted egy családtagodat, barátodat – vagy éppen saját magadat. Nem lesz könnyű választani, egytől-egyig szuperokosak, bájosak, lenyűgöző képességeikkel rabul ejtik a szíved.

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Atlas

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Atlas

A mentőkutya-vezetők szabadidejükben, munkaidejükön kívül gyakorolnak kutyájukkal a teremben és a terepen is. Négylábú társaik kiképzése és tudásuk szinten tartása, fejlesztése állandó feladat. Tevékenységük nemcsak fizikailag megerőltető, de időnként lelkileg is megterhelő a páros mindkét tagja számára, és anyagilag is magas költségekkel jár.

A Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület éppen ezért idén is meghirdeti programját, melyben azokat segíthetjük, akik minket segítenek. Fáradtságot nem kímélve dolgoznak, tanulnak, készenlétben állnak a nap bármely szakában – egy mentőkutya örökbefogadásával pedig köszönetet mondhatunk áldozatos odaadásukért, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy tovább folytathassák munkájukat.

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Neo

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Neo

Az örökbefogadás jelképes! Az örökbefogadott mentőkutya a gazdájánál marad, tulajdonjoga nem változik. Egy mentőkutyának több örökbefogadó nevelőszülője is lehet. A nevelőszülőnek semmilyen kötelezettsége sincs az örökbefogadott mentőkutya tartásával, ellátásával kapcsolatban.

Az örökbefogadás a mentőkutyák esetében azt jelenti, hogy bárkit megillet a kitüntető “nevelőszülő” cím, aki kiválasztja kedvencét és pénzadománnyal támogatja. Az örökbefogadás jelképes és egyéves időszakra szól, de meghosszabbítható.

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Ribizli

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Ribizli

A mentőkutyák örökbefogadásának általános feltételei:

  • Az örökbefogadást e-mailen és/vagy az Egyesület facebook oldalán üzenetben kezdeményezheted, ha további kérdésed van +36 30 511 7310 telefonszámon is érdeklődhetsz.
  • Évente egyszer megrendezzük a mentőkutyák örökbefogadói nyílt napját. Itt lehetőség van figyelemmel kísérni a mentőkutya fejlődését, beszélgethetsz a gazdájával és részt vehetsz a tréningeken.
  • Évente egyszer egy különleges alkalomra (szülinap, céges party, iskolai nyílt nap) ellátogat hozzád az örökbefogadott mentőkutya. (ld. 4. Befektetés a jövőbe tagság)
  • A befizetett támogatást a Mancs a Kézben Egyesület az önkéntes mentőkutya-vezetők támogatására fordítja mely magában foglalja a mentőkutyák képzését, oktatását, állatorvosi ellátását felszerelések megvásárlását és kényelmük biztosítását.
Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Kevlár

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Kevlár

Az örökbefogadást átutalással tudod fizetni, ezt követően küldj egy e-mailt, melyben neved mellett a számlázási címet is megadod ahol tudjuk veled tartani a kapcsolatot.

Név: Mancs a Kézben Egyesület
Számlaszám: CIB Bank: 10701324-68530466-51100005
Megjegyzésbe: az örökbefogadni kívánt mentőkutya neve

A virtuális örökbefogadás mellett a Támogató klub tagjaként is segítheted a mentőkutyák munkáját. Négy opció közül választhatod ki a számodra legszimpatikusabbat:

1. Sok kicsi sokra megy tagság: Hisszük és valljuk, hogy a jó szándékú emberek több pici támogatása és önfeláldozása viszi előre munkánkat. Éves örökbefogadás minimális összege 5.000 Ft, cserébe Nevelőszülői oklevelet.

2. Gondoskodó tagság: Éves nevelőszülői gondoskodás minimális mértéke 10.000 Ft, ezen támogatásért cserébe oklevelet és az örökbefogadott mentőkutya fotójával ellátott bögrét kapsz ajándékba.

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Benson

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Benson

3. Megbecsülés tagság: Az éves megbecsülés minimális mértéke 20.000 Ft, ezen támogatásért cserébe oklevelet, az örökbefogadott mentőkutya fotójával ellátott bögrét és egy mentőkutyás pólót kapsz tőlünk a megbecsülésünk jeléül a fotók és videók mellé az örökbefogadott mentőkutya hétköznapjairól.

4. Befektetés a jövőbe tagság: Ezen klub tagjai tetszőleges összeggel tudják támogatni a mentőkutyát. Éves tagság esetében ez minimum 50.000 Ft, mely személyes meglepetésekkel és kivételes kiváltságokkal jár az ajándékok mellett. Közös fotót adunk az örökbefogadott mentőkutyával. Előre egyeztetve évente egyszer egy különleges alkalomra (szülinap, céges party, iskolai nyílt nap) ellátogat hozzád az örökbefogadott mentőkutya.

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Jethro

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Jethro

Név: Mancs a Kézben Egyesület
Számlaszám: CIB Bank: 10701324-68530466-51100005

Nemzetközi utalás esetén (€-s számlaszám)
CIB bank: HU70 10701324 68530466 50000005
SWIFT code: CIBHHUHB

Megjegyzésbe: az örökbefogadni kívánt mentőkutya neve
Előre is köszönjük a támogatásodat!

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Arden

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Arden

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Jáde

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Jáde

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Mango

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Mango

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - McAfee

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – McAfee

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Mizu

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Mizu

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Ninja

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Ninja

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Norton

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Norton

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Yahoo

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Yahoo

További információ:

www.mancsakezben.hu

www.facebook.com/mancsakezben/

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Zidane

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Zidane

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület - Zombi

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület – Zombi


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Hírek, Jótékonyság, Közérdekű, Örökbefogadás Címke: , , , .

Írd meg véleményed!