Fogorvosi rendelő pácienseinek segít a fogatlan kutyus

A fogorvosi rendelőbe lépve legtöbbünknek bizony megremeg keze-lába… Egy kutya társaságában azonban a kezelések is kellemesebben telnek! 

Debra Garrett 82 éves édesanyja számára keresett egy kistestű, idős kutyát, első látásra érezte, hogy Karma a tökéletes társ! Sajnos az Alzheimer-kórban szenvedő asszony nem tudta megfelelően gondját viselni a kutyusnak, ezért a házaspár magához vette Karmát. Ennél jobb döntést aligha hozhattak volna!

“Karma a legédesebb, legcsendesebb, legszeretetteljesebb kutya, akiről csak álmodhattam eddig. Nagyon szereti az embereket, csupán annyit kér, hogy vegyék ölbe és szeretgessék.” – mondta el Garrett.

Karma, a fog nélküli kutya megnyugtatja a fogászati rendelő pácienseit

Karma, a fog nélküli kutya megnyugtatja a fogászati rendelő pácienseit

A házaspár fogorvosi praxist vezet, gyakran hosszú órákat töltenek munkahelyükön. Nem szívesen hagyták magára kedvencüket otthon, így magukkal vitték a rendelőbe. És milyen jól tették! Kiderült, hogy ez a hely igazán neki való: Karmának hála a fogászati rendelőben és a váróban is kellemesebb hangulat. Karma fogai olyan rossz állapotban voltak, mikor a Muttville Senior Rescue állatmentői rátaláltak, hogy az összeset ki kellett húzni, mókás kinézete azonban mindenkinek mosolyt csal az arcára, ugyanis hiányzó fogai miatt kilóg a nyelve.

Lehet, hogy Karmának egyetlen foga sincs, de pontosan tudja, miben rejlik gyógyító ereje. Békés, barátságos jelenlétének hatására a páciensek legmélyebb félelmei is apránként feloldódnak. Szabad óráiban pedig előszeretettel pihen fekhelyén vagy az érkező betegeket köszönti vidám mosolyával. 🙂

Forrás: thedodo.com


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Érdekes, Hírek Címke: , , .

Írd meg véleményed!