Fonyódi Kutyás Fürdőhely

A Balaton első kutyabarát fürdőhelye 2016. júniusa óta várja a kutyás vendégeket Fonyódon.

A 10.474 nm2 alapterületű, körbekerített partszakaszon szabadon mozoghatnak a kutyák, önfeledten élvezhetik a nyaralást, pancsolást gazdáik társaságában. A vízbejutást csúszásgátló szőnyeggel lépcsők segítik. A tisztaságra és a kényelemre is gondoltak: kutya WC, kutyaürülék tároló edények kerültek kihelyezésre. A gazdik számára is biztosítanak mellékhelyiséget, szezonban büfé is üzemel.

A fürdőhely 2017. június 21-től vált fizetőssé – jelképes, 200 Ft összegű belépődíj ellenében használhatóvá – Fonyód kártyával rendelkező lakosoknak és 6 éven aluli személyeknek ingyenesen látogathatóvá a Kutyás Fürdetőhely.

Belépődíjak200.- Ft/fő és 200.- Ft/eb. 6 éven aluli személyeknek és Fonyód kártyával rendelkező lakosoknak a belépés ingyenes.

Nyitva tartás: június 15. – augusztus 31. között minden nap 9.00-19.00.

Fejlesztések a Fonyódi Kutyás Fürdetőhelyen – Hírek

Kategória: Közérdekű A Balaton első kutyabarát fürdőhelyén újabb fejlesztések valósultak meg és vannak most is folyamatban, mindezt a kutyások maximális kényelmének biztosításáért. 2016-os megnyitása óta folyamatosan fejlődik a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely. A Balaton első kutyás partszakasza rendkívüli népszerűségnek örvend a gazdik és kedvenceik körében.

Elérhetőség:

Megközelíthetőség:

Autóval a legkönnyebben a városközpontban található vasúti átjárón áthaladva és utána rögtön balra fordulva érhető el a terület. Több helyen van kirakva piktogramos kiegészítőtábla a kresz táblák  alá, amik segítik a tájékozódást. A kutyasstrand.hu oldalon a térkép menüpontban található egy google alapú térkép, ami a messzebbről érkezőknek segíthet az útvonaltervezésben.

Térkép a fonyódi kutyabarát fürdőhelyhez

Térkép a fonyódi kutyabarát fürdőhelyhez

Forrás: fonyod.hu, kutyabarathelyek.hu


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Kutyabarát fürdőhelyek, strandok, Kutyabarát helyek Címke: , , , .

Írd meg véleményed!