Hét év után kapta vissza ellopott kedvencét a zuglói bácsi

Mazsi újra otthon – Hét hosszú éve történt már, hogy idős gazdájától elragadták szeretett kiskutyáját. Az állatmentők nemrég megtalálták és hazajuttatták a hányattatott sorsú ebet! 

“HOGY VANNAK-E CSODÁK??? – IGEN, VANNAK, a mai nap után ez már nem is kétség!” – e szavakkal kezdődik a nem mindennapi beszámoló a Gödöllői Állatvédő Civilek facebook-oldalán.

Hét év után ilyen állapotban került elő az ellopott Mazsi (Gödöllői Állatvédő Civilek/Facebook)

Hét év után ilyen állapotban került elő az ellopott Mazsi (Gödöllői Állatvédő Civilek/Facebook)

“Egy koszos kis szőrmók bóklászott egy besnyői utcán. Móni éppen arra járt, így megfogta őt. Kriszti chipet nézett, az olvasó jelzett, és itt jön a csattanó!!!: – a kiskutyát még 2010-ben ELLOPTÁK Zuglóban!!!! RENDŐRSÉGI feljelentés is történt akkor, mert a gazdi mami kezéből tépte ki két suhanc!! Sajnos a gazdi két év múlva meghalt, de a férje él, és amikor meghallotta, hogy Mazsola megvan, – 7 év után!!!!-, máris kocsiba ült a fiával,és jöttek ki Gödöllőre!!

Mazsi fürdetése (Gödöllői Állatvédő Civilek/Facebook)

Mazsi fürdetése (Gödöllői Állatvédő Civilek/Facebook)

Amíg kiértek Pestről, a lányok- Kriszti, Móni és Kati – kezelésbe vették a nagyon koszos kis szőrgombócot, és kutyust varázsoltak belőle! A fotón két kutyust is láttok, mert miután Mazsolát ellopták, a gazdi fia meglepte a szülőket egy másik kutyussal. Így most kibővült a család a régi-új Mazsival, és nagy az öröm!!! Hogy hogyan került Gödöllőre, és mi történt vele bő 6 éven keresztül, ez rejtély marad, bár elképzelésünk van…..”

Mazsi szépen tűrte a szépítkezést (Gödöllői Állatvédő Civilek/Facebook)

Mazsi szépen tűrte a szépítkezést (Gödöllői Állatvédő Civilek/Facebook)

Mazsi története rengeteg állatbaráthoz eljutott, szép számmal érkeztek az örömteli hozzászólások is a Gödöllői Állatvédő Civilek bejegyzése alá. Ezekből emelünk most ki egyet, hogy kerekebb legyen a kép:

“Nagyon szuper, hogy meglett! 2010-ben sok minden előzménye volt a történetnek. Itt a Füredi lakótelepen, a parkban kutyaséta közben a kutyus gazdinénije és néhány kutyasétáltató talált egy eszméletlenre drogozott, magatehetetlen fiatal fiut. Mentőt hívtunk hozzá. Nem sokkal később több kutyát is megpróbálták a gazdája mellől ellopni bedrogozott fiatalok. Sajnos nem is egyet sikerült. Egyet később a Rákos patak jeges vizéből szedtünk ki, de Mazsi sajnos nem lett meg, hiába állt az ügy mögé a helyi kutyás egyesület.

A kirakott plakátjainkat letépkedték, az egyesület kocsiját megrongálták, a csomagtartóból az egyik menhelynek szánt takarókat, tápokat, stb ellopták. Sok állatvédő, menhelyesek, rendőrök kerestük, a való életben és az internet sok-sok oldalán, hiába. A drogosokat a rendőrök már eltüntették a környékről, de Mazsi (lánykori nevén Szotyi) sehol nem volt. 7 év nagy idő. Szegényke sokmindent megélt, most végre hazaért. Ma meglátogattam, volt orvosnál, kozmetikusnál, eszik-kakil rendesen, és ma már játszott az “új” testvérrel is. Köszi mindenkinek, ez egy igazi csoda.” 

Hét év után került elő Mazsi - végre otthon (Gödöllői Állatvédő Civilek/Facebook)

Hét év után került elő Mazsi – végre otthon (Gödöllői Állatvédő Civilek/Facebook)

Sok-sok boldog évet kívánunk Mazsinak régi-új otthonában! 

Forrás: Gödöllői Állatvédő Civilek/Facebook

Ha tetszett a cikk, oszd meg barátaiddal is! Kövess minket Facebookon és Instagramon is! Köszönjük! ????

Like
Kategória: Állatvédelem, Hírek.

Írd meg véleményed!