Ideiglenes befogadókat keresnek szaporítótelepről mentett kutyák számára

Újabb szaporítótelep felszámolására készülnek az állatvédők, a kutyák elhelyezéséhez ideiglenes befogadók segítségét kérik!

Folyamatosan harcolnak az állatvédők a kíméletlen szaporítótelepek ellen. Egyes telepeken akár száznál több kutya is élhet összezsúfolva: a mentések után számukra helyet kell teremteni a menhelyeken. Az állandó teltház miatt olyan állatbarátok jelentkezését várják, akik saját otthonukban vállalják egy-egy szomorú sorsú kutya gondozását, míg örökbefogadó gazdikra talál.

A szaporítótelepeken gyakran szűk ketrecekbe zárva vagy ládákban “tárolva” tartják a végletekig kihasznált, meggyötört kutyákat, akik az emberi érintést sem ismerik, nem beszélve a megfelelő egészségügyi ellátásról, táplálásról és a szocializációról. Bizonytalanok és félősek lehetnek, állatorvosi kezelésekre szorulhatnak. Az állatmentők a már egészségesnek nyilvánított, kihelyezhető kutyák számára keresnek most helyet, a felmerülő költségeket a mentésben résztvevő szervezetek állják – minden segítséget megadnak az ideiglenes befogadóknak!

Ha szívesen nyújtanál segítő kezet egy kistestű kutyusnak, szárnyaid alá vennéd és megmutatnád neki az élet napos oldalát, mely eddig ismeretlen volt számára, jelentkezz az Állatmentő Szolgálat Alapítványnál emailben*:

info@allatmentoszolgalat.com

*Fontos! Bemutatkozó leveletekben írjátok meg telefonos elérhetőségeteket és címeteket is, valamint azt is, milyen állataitok vannak.

Fotó: Facebook/Állatmentő Sereg (2017-es söjtöri mentés)


Facebook * Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Állatvédelem, Hírek Címke: , , , , .

Írd meg véleményed!