Így örült a kis Shiba Inu, mikor a Mikulással találkozott!

Mindjárt itt a Karácsony! Lelkesen készülődünk, hogy örömöt okozhassunk szeretteinknek – az ajándékozásból természetesen négylábú barátaink sem maradhatnak ki! Egy 16 éves kutyus családja is így vélte, mikor életre szóló élménnyel lepte meg kedvencét. 

Kya, a hófehér Shiba Inu hölgy imádja mikulásos játékát. Nemcsak a karácsonyi időszakban, hanem egész évben cipelgeti magával. “Teljesen odáig van érte! Amikor hazaérünk, mindig ezzel köszönt minket.” – mondták el a gazdik. Így amikor meglátták a hirdetést, mely karácsonyi fotózásra invitálta a kutyusokat a helyi plázába, kapva kaptak az alkalmon. Tudták, mennyire boldoggá tenné Kyát a találkozás az igazi Mikulással.

Kya, a Shiba Inu kedvenc Mikulás játékával és gazdáival

Kya, a Shiba Inu kedvenc Mikulás játékával és gazdáival

“Rengetegen jöttek el aznap! Lucy kutyánk elsőre megijedt, a mindig pörgős, hiperaktív Kya viszont – tőle nem megszokott módon – egészen nyugodt volt. Csak ült ott, és nagy szemekkel nézett a Mikulásra. Rendszerint rosszalkodik, ha magunkkal visszük a plázába, de életnagyságú “játéka” társaságában igazi jókislányként viselkedett.” – mesélték a 16 éves kutya gazdái.

Bár a fotó meglehetősen borsos áron készült el – 30 dollárba került -, Kya családjának minden pénzt megért kedvencük boldogsága. Íme az örömteli fotó:

Kya, a hófehér Shiba Inu és a Mikulás

Kya, a hófehér Shiba Inu és a Mikulás

A twitteren közzétett fénykép óriási sikert aratott: néhány nap alatt több, mint százezer alkalommal osztották meg! Nem csoda, hiszen Kya vidám karácsonyi fényképe láttán nekünk is mosolyogni támad kedvünk! 🙂

Forrás: instagram.com/kyastagram, lifewithdogs.tv


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
1
Kategória: Érdekes, Hírek Címke: , , , , , .

Írd meg véleményed!