Karácsonyi adománygyűjtés a Szent Ferenc Állatotthon lakói számára

December 16-án szeretettel várnak a Szent Ferenc Állatotthon gazdikeresői adományátadással egybekötött karácsonyi programjukra!

A Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány célkitűzése az elhagyott állatok új és régi gazdijainak felkutatása. Védenceik egy két hektáros tanyán élhetnek biztonságban Ócsa mellett, míg végleges otthonra találnak. Állatszerető emberek fáradhatatlan munkájának köszönhetően 1995 óta működik az állatotthon, fő tevékenységük mellett kiemelten foglalkoznak agarak mentésével.

A Segítő Kezek az Állatokért decemberi támogatottjának mentettkéi lelkesen készülődnek a karácsonyi látogatásotokra. Néhányuk már hosszú évek óta várakozik egy szerető gazdira – ők különösen örülnek egy kis kedvességnek, simogatásnak. Kond, a kistestű palotapincsi-tacskó keverék 3 éves, de már két éve él a menhelyen. Bízunk benne, hogy december 16-án végre elnyeri valaki tetszését:

Kond gazdira vár (Szent Ferenc Állatotthon)

Kond gazdira vár (Szent Ferenc Állatotthon)

“Kond 2 évvel ezelött került be a menhelyre. Azóta 0 jelentkező, pedig olyan picike, 4-5 kg és szobatiszta is. Kond kicsitfélős, de ha egy szerető családba kerül ez nagyon hamar elfog múlni és boldog játszós kiskutya lesz belőle.Ő már feladta a reményt,de en mindig oda gugolok hozzá és mondom neki,hogy bízzon bennem még van remény és én megfogom neki találni a tökéletes családot.”

És itt van Sumi is, a 4 éves schnauzer keverék fiú, ki kölyökkora óta az állatotthon lakója:

“Sumi 4 éve került be az állatotthonba papájával,mamájával és a tesóival együtt.Végig nézte ahogy a családja boldog családba került,de ő itt maradt egyedül ez lesz neki a 4. karácsonya amit megint szomorúan kell töltenie.Kérdések vannak a fejében,hogy miért nincsen gazdája,de egyikre sem kap választ.Sumika kicsit félős,de nem harapós kutyus.
Valaki tegye boldoggá most már.”

Sumi

Sumi

A legszebb ajándék természetesen egy örökbefogadó gazdi lenne, de addig is nagy szükségük van élelmiszerre (száraztáp, konzerv), takarókra, plédekre és meglepetésként kutyajátékokat is vihettek nekik.

Az eseményre itt tudtok jelentkezni:

www.facebook.com/events/126254544737943/

Gyülekező: 2017. december 16-án a Pólus Center hátsó parkolójában reggel 7.30-tól. Szeretettel várnak az adománygyűjtéssel és -átadással egybekötött ismerkedésre, kutyasétáltatásra-dögönyözésre. Már eddig is szép számmal érkeznek az adományok, csak így tovább!

Ha pedig támogatni szeretnétek az Állatotthon mentettkéinek ellátását vagy örökbefogadnátok egy kutyust, keressétek őket bátran:

Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány
11991102-02149699-00000000 (Erste)
Adószám: 18078477-1-13

www.szentferenc.hu

Az állatotthon gazdikeresőit ITT találod!

* Karácsonyi licitalbum *


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Állatvédelem, Hírek, Jótékonyság Címke: , , , , , , , .

Írd meg véleményed!