Kidobnád a hűtőszekrényed? Ments meg vele egy árva kutyát a fagyhaláltól!

Feleslegessé vált a régi hűtőszekrényed vagy fagyasztóládád? Nemes célt szolgálhatsz vele, ha állatmentőknek adományozod! 

Elektronikus berendezéseink élettartama sajnos nem tart örökké, ám a segítségre szoruló négylábúak hálája egy életen át elkísér. A PCAS Állatmentés felhívása e kettőt kombinálva új feladatot szán a megunt, kidobásra szánt hűtőszekrényeknek és fagyasztóládáknak. Kiváló hőszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően – némi szakszerű átalakítást követően – biztonságos menedéket nyújthatnak egy-egy árva kutyusnak a fagyos hónapokban:

“FAGYHALÁL ELLEN ROSSZ HŰTŐSZEKRÉNYEKET KERESÜNK SÜRGŐSEN NYÍREGYHÁZÁN ÉS KÖRNYÉKÉN! 

Sajnos az idő ellenünk dolgozik és az anyagi kereteink sem engedik meg, hogy komolyabb menedékeket készítsünk rászoruló állatoknak, de az elszántságunk rendíthetetlen, hogy még a nagyobb fagyok előtt megmentsük ezeket az állatokat a fagyhaláltól a ti segítségetekkel!Keresünk ingyen elvihető leselejtezett hűtőszekrényeket, fagyasztóládákat, hogy szigetelt menedékekké alakítsuk a ház nélkül tengődő állatoknak! Nyíregyházáról és 30 km-es vonzáskörzetéből megoldjuk a szállítást.”


A felajánlásokat a petscare2000@gmail.com email-címre várják, vagy Facebook-oldalukra privát üzenetben!


A felhívás országszerte eredményesnek bizonyult már a közzétételt követő napokban. Folyamatosan érkeznek az állatmentőkhöz a felajánlások, fantasztikus látni az állatbarátok összefogásának erejét! Csak így tovább! 🙂

Fotó: speedysubzerorepair.com, tripswithpets.com


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
1
Kategória: Állatvédelem, Hírek, Jótékonyság, Közérdekű Címke: , , , , , .

Írd meg véleményed!