Lakáskutya-kuckó, avagy kert az erkélyen

Egy igazi kis kutyakuckó kreatív gazdik kedvenceinek!

A lakásban tartott kutyáknak általában véve kisebb az élettere, de számukra is kialakíthatunk egy olyan helyet, amelyet valóban magukénak mondhatnak. Így tett egy amerikai házaspár is, akik igazi mini kutyaparadicsomot alakítottak ki szeretett spánieljük számára az erkélyen.

Franklin, a Cavalier King Charles Spaniel saját kuckót kapott kis kutyaházzal, ahova bármikor kényelmesen elvonulhat, ha kedve tartja. Fehér kerítéssel vonták körbe a műfűvel borított kiskertet, díszítésként gyönyörűszép afrikai százszorszépet ültettek elé, amely csodálatosan illatozik a nyár folyamán.

Kert az erkélyen kutyaházzal

Kert az erkélyen kutyaházzal

A gazdik még életükben nem próbálkoztak hasonló projekttel, a barkácsolás ismeretlen világa azonban nem riasztotta el őket a feladattól. Fogtak egy 2,5 méter széles fadeszkát, amelyet rövidebb lécekre daraboltak fel –ezek lettek a kerítés elemei. Egy nagyméretű furnérlemez széléhez rögzítették hozzá a léceket, amelyek ezáltal biztosan állnak az erkély talaján. A furnérlemezt beborították műfűvel, a sarokban pedig elhelyeztek egy csinos kis házikót.

Ugye észrevettétek a névtáblát? Franklin kérésére készítették el gazdái, hogy minden vendég láthassa, ez bizony az ő külön bejáratú, saját kis birodalma. 🙂

A lakáskutya saját kuckója az erkélyen

A lakáskutya saját kuckója az erkélyen

Forrás: barkpost.com


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Hírek, Kreatív Címke: , , , , .

Írd meg véleményed!