Látássérült gazdájával együtt lediplomázott Luna, a vakvezető kutya

Luna “kiválóan megfelelt” minősítéssel végezte el az egyetemet. 

Fóris Norbert, a SUHANJ! Alapítvány sportolója a Testnevelési Egyetem sportszervező szakán szerzett diplomát, amihez ezúton is szeretettel gratulálunk! Hűséges négylábú társa és vezetője, Luna mindvégig mellette állt az úton. Természetesen ő sem maradhatott ki az ünneplésből, a TE Tanulmányi Hivatala egy kedves figyelmességgel díjazta sokéves munkáját:

Norbertet új vakvezető társa, Gyömbér kísérte el az ünnepségre, mivel Luna nyugdíjazása okán nem vehetett részt a diplomaosztón:

Ahogy mondani szokták, megérdemelt pihenőjét tölti. Alapvetően remek hír, hogy van ideje gondolkodni, mert az elmúlt években óhatatlanul is rengeteg tudást szívhatott magába a TF-en és így van esély, hogy hamarosan a doktorijának is nekilát. – írja a tf.hu.

Fóris Norbert új vakvezető kutyája, Gyömbér is részt vett a diplomaosztón (Fotó: tf.hu)

Fóris Norbert új vakvezető kutyája, Gyömbér is részt vett a diplomaosztón (Fotó: tf.hu)

Fóris Norbert hazánkban elsőként szerzett diplomát nappali tagozaton az TE-n, kiváló minősítéssel vehette át oklevelét. Ám itt nem áll meg, a továbbtanulást fontolgatja, esélyt adva Gyömbérnek, hogy ő legyen Magyarország első mesterszakos diplomával rendelkező kutyája. 🙂

Forrás: Facebook/SUHANJ! Alapítvány, tf.hu


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Érdekes, Hírek Címke: , , .

Írd meg véleményed!