Nala, a rémült pitbull és a fiú, akinek életét köszönheti

Nala, a fiatal pitbull borzasztó állapotban került a bull típusú kutyák mentésére szakosodott új-zélandi állatvédő egyesülethez.

Rettegése mindent felülírt, érzelmileg teljesen bezárkózott, a menhely munkatársai kennelje előtt ülve várták csendben, hogy a bizalom legelső, legapróbb jelét mutassa. A pitbull hölgy azonban csak remegett és morgott. Több órán át filmre vették viselkedését, hátha megtalálják azt a pillanatot, amikor végre figyelemmel fordul feléjük.

Az egyik dolgozónak ekkor zseniális ötlete támadt: fia, Zack segítségét kérte. Nala esetében a fiú volt a csoda, amire mindenki várt! Erőfeszítéseinek és kitartásának köszönhetően Nala szép lassan megnyugodott, és elkezdett nyitni.

Ma már Zack mellett él, s a család kutyája, a PaPa nevű pitbull legjobb barátja lett. Ideiglenes befogadói mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsék az egykor bántalmazott és rémült kutyát a rehabilitáció útján. Imádja befogadóit, gyerekekkel különösen jól kijön. Nyugodt, barátságos, igazi pusziosztó kislány lett belőle. 🙂

Nala, a pitbull

Nala, a pitbull

Forrás: barkpost.com, Christchurch Bull Breed Rescue


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
Kategória: Állatvédelem, Hírek, Kutyasorsok, Videók Címke: , , , , .

Írd meg véleményed!