Örök barátság: minden évben meglátogatja a csacsit a kis westie

Keveseknek adatik meg egy olyan barátság, melynek a távolság sem állhat útjába. Buster, a West Highland White Terrier és Jack, a szamár azon szerencsések közé tartoznak, akikkel megtörtént a varázslatos találkozás.

A kis terrier Dublinban él, de kicsi szívének egy darabja Írország egy távoli részén dobog. Négy éve már, hogy gazdijával a Dingle-félszigeten nyaraltak, s a tengerparton sétálva egy különleges négylábúval hozta össze a sors. Jack, a szamár a közeli réten legelészett, s amint észrevették egymást, szinte kipattant közöttük a szikra.

Buster, a vidám westie (Fotó: thedodo.com)

Buster, a vidám westie (Fotó: thedodo.com)

A kíváncsi csacsi odaszaladt a kiskutyához, és pillanatok alatt barátságot kötöttek, melynek szálai azóta is szorosan egymáshoz fűzik őket. Buster az elmúlt években is visszajárt a félszigetre gazdájával, és minden alkalommal, amikor elsétálnak ama bizonyos legelő mellett, Jack, a szamár odaszalad hozzájuk, és boldogan üdvözli rég látott hófehér kis barátját. Ahogy mondani szoktuk: ott folytatják, ahol abbahagyták.

– Nagyon édesek. Nem tudom, hogy működik ez a szamarak esetében, de a kutyám más állatok iránt sohasem mutatott olyan érdeklődést, mint Jack iránt. – mesélte a westie gazdája a TheDodo magazinnak.

Az idei találkozóra a kutyabarát patás nagy meglepetést tartogatott bundás kispajtása részére: bemutatta neki társát, Jillt. Kétség sem fér hozzá, hogy ők is jól kijönnek egymással, így jövőre már ketten fogják visszavárni a csacsibarát terriert tengerparti nyaralásán. 🙂

A Ti kedvenceteknek is van ilyen barátja?

Forrás: thedodo.com, twitter.com/TtohBee

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon és Instagramon is további érdekességekért! Köszönjük! ????

Like
Kategória: Állati percek, Érdekes, Hírek, Videók.

Írd meg véleményed!