Szelfivel a fülén született a pöttyös kiskutya

Bámulatos! Saját képmását viseli bal fülén a mentett kölyökkutya! 

A maga nemében mindegyik kutya különleges teremtmény, egyedi jellemvonásaiknak hála azonban még szebbnek, kedvesebbnek és még szeretnivalóbbnak látjuk őket. Ám a természet gyakran elképesztő csodákra képes. Így történt Lucy, a keverék esetében is.

Lucy, a különleges rajzolatú kutya (thedodo.com)

Lucy, a különleges rajzolatú kutya (thedodo.com)

Lucy a New York-ban található Lollypop Farm állatmenhelyén született egy utcáról mentett mamakutyától. Csak egy kölyök volt a sok közül, átlagos, mint a többi.

Bár fehér alapon fekete foltos bundája és aranyos tekintete önmagában is elragadó, elsőre talán nem is értjük, mely tulajdonsága tette egy csapásra híressé a négylábút. De ha alaposabban megnézzük bal fülét, észrevehetjük, miben is rejlik egyedisége:

Lucy kutya bal fülén hordja képmását (thedodo.com)

Lucy kutya bal fülén hordja képmását (thedodo.com)

Az állatmentőknek fel sem tűnt fülének mintázata, hiszen ők nap, mint nap látták, és egyszerűen elsiklott felette a tekintetük. A sajátos rajzolatra egy szemfüles kutyabarát hívta fel a figyelmet. Mikor közelebbről is megvizsgálták, maguk is döbbenten álltak a jelenség előtt.

Éppenséggel azt is mondhatnánk, Lucy szelfivel a fülén született. A cuki mini-festmény igazán bájos megjelenést kölcsönöz a vidám kishölgynek, de a történet itt még nem ér véget.

Szelfivel a fülén született Lucy, a fekete-fehér keverék kutya (thedodo.com)

Szelfivel a fülén született Lucy, a fekete-fehér keverék kutya (thedodo.com)

Az a bizonyos bal fül még a várva-várt gazdit is meghozta számára! Miután fotóit feltöltötték az állatmenhely Facebook-oldalára, két óra sem telt bele, és Lucynak látogatója akadt: egy komoly érdeklődő jelentkezett örökbefogadására! A megosztásoknak hála pedig az állatmenhely többi gazdikeresője is kiemelt figyelmet kap, remélhetőleg hamarosan ők is szerető családra találnak! 🙂

Forrás: facebook.com/lollypopfarm, thedodo.com


Facebook – Instagram *

Like
Kategória: Érdekes, Hírek Címke: , , , , , .

Írd meg véleményed!