Törött állkapoccsal is osztotta a puszikat a kicsi kölyök

Otto csupán három hónapja látta meg a napvilágot, de már e rövid idő alatt is rengeteg fájdalmat kellett elviselnie…

Testvéreivel együtt került egy dél-karolinai állatmentő szervezethez. A tündéri keverék kölykök szépek, kedvesek és egészségesek voltak, kivéve őt: állkapcsa két helyen is eltörött. Feltehetően egy autóból dobták ki őket, mikor tulajdonosaik úgy döntöttek, feleslegessé váltak, s a problémától egyszerűbbnek találták megszabadulni…

Otto, a törött állkapcsú kiskutya

Otto, a törött állkapcsú kiskutya

A súlyos trauma ellenére sem tűnt el szelíd, kedveskedő énje, s bár nehézségekbe ütközött szeretetének kifejezése, Otto – a maga sajátos módján – továbbra is osztotta a puszikat mindenkinek, akivel csak találkozott. A közösség erejének hála rövid idő alatt összegyűlt a műtéthez szükséges összeg, s a kicsi kutya jókedvűen és büszkén lépett be a rendelőbe, mintha tudta volna, hogy mindez érte történik, és gondozói teljes felépülésén dolgoznak.

Néhány hétig szondán keresztül táplálták, míg teljesen összeforrtak a törött csontok, de ez sem hátráltatta abban, hogy sugárzó kis lényéből mindenkinek adjon egy aprócska darabkát. A szonda eltávolítását követően ideiglenes befogadóinál folytatta a gyógyulást, szépen megerősödött és ma már boldogan ropogtatja el a száraztápot is – persze az ínyenc falatokat sem veti meg.

Időközben olyannyira megszerették, hogy úgy döntöttek, élete végéig vigyázni fognak rá, így a kajlafülű kölyök átmeneti családja körében lelt végleges otthonra. És már semmi sem akadályozza abban, hogy kimeríthetetlen puszi-forrásából megajándékozzon bárkit, akivel összehozza a sors.

Sérülése ellenére is kíváncsi és játékos kölyök

Sérülése ellenére is kíváncsi és játékos kölyök

Forrás: iheartdogs.com
Fotók: Greenville Humane Society/Facebook


Facebook – Instagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
1
Kategória: Érdekes, Hírek, Videók Címke: , , , , , .

Írd meg véleményed!