Tündéri videó: altatódalt énekel a kislány örökbefogadott kutyusának

Milliók olvadoznak bájos videójuk láttán!

Oakley, a labrador keverék kölyök élete első néhány hónapja nem alakult derűsen, októberben végre elérkezett az ő nagy napja is: egy kedves család figyelt fel az árva kicsire, és első látásra beleszerettek maszatos pofijába.

Oakley, a labrador keverék kölyök

Oakley, a labrador keverék kölyök

Kislányuk határtalan boldogsággal fogadta az új jövevényt, féltő gondoskodással óvja, szeretgeti négylábú “kistesóját”. Édesanyja minden pillanatukat megörökíti, a közösségi oldalára feltöltött videók közül azonban egyre biztosan nagyon sokáig fognak még emlékezni. Kedvenc altatódala hallatán édes álomba szenderül a kölyökkutyus:

A felvételt már 25 millió alkalommal tekintették meg, 207 ezren reagáltak rá és több, mint 450 ezer megosztást ért el október 20-i megjelenése óta. Elképesztő számok, ugye?

Oakley családja nemcsak a gyermekek és kutyák közötti varázslatos kapcsolatra szeretné felhívni a figyelmet, hanem az örökbefogadás fontossága mellett jótékony célt is kitűztek maguk elé: a videó által összegyűjtött adományokkal az American Lab Rescue szervezetet támogatják, melynek imádott kedvencüket köszönhetik.


* FacebookInstagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
1
Kategória: Érdekes, Hírek, Videók Címke: , , , , , , , , , .

Írd meg véleményed!