Zoknikból készült pulcsikban melegszik a mentett minikutya

Csinos ruhácskái az életét mentették meg. 

Arthur, az ici-pici kölyök alig hat hetes volt, mikor 2016. februárjában rátaláltak az utcán. A zord téli nap hidegében törékeny teste szinte átfagyott, bőre telis-tele volt sebekkel. Még a mamája mellett kellene volna melegednie, féltő ölelésében erősödnie, gondtalanul felfedeznie a világot, ám ehelyett betegen és magányosan várta a megváltó halált.

A kínai meztelenkutya keverék élete a hajszálon múlott, mikor megmentették. Tudták, hogy mielőbb fel kell melegíteni csupasz testét, a feje búbját, fülei végét és a mancsait borító szőr nem tölthette be e funkciót. Ekkora méretben azonban egyik üzletben sem kaptak kutyaruhát, súlya alig érte el a fél kilogrammot.

Arthur divatozik

Arthur divatozik

A minikutya csupasz testét melegen tartja a zokni (Fotó: real-fix.com)

A minikutya csupasz testét melegen tartja a zokni (Fotó: real-fix.com)

Rövid tanakodás után végül úgy döntöttek gondozói, hogy zoknit húznak rá, természetesen abból is a kisgyermekeknek készült méret passzolt a parányi kutyusra. Az ügyeskezűek kötöttek neki csinos pulóvereket is, s a színes választékból hamarosan egy egész gardróbja lett. Divatos felöltőiben mindenkit levett a lábáról.

Túl fiatal és kicsi volt ahhoz, hogy egy kennelben helyezzék el az RSPCA központban, ezért az állatmentők felváltva gondoskodtak róla otthonukban. Eleinte enni is alig volt ereje, egész nap csak aludt és aludt a kimerültségtől és az átélt sokktól. Lassacskán azonban összeszedte magát, és időközben örökbefogadó családra is talált. Imádnivaló, ugye? 🙂

Pici kutya kötött pulóverben

Pici kutya kötött pulóverben

A kiskutya és a teniszlabda

A kiskutya és a teniszlabda

Forrás: metro.co.uk


* FacebookInstagram *

Köszönjük, ha kedvelsz minket!

Like
1
Kategória: Érdekes, Hírek Címke: , , , .

Írd meg véleményed!